Skip to content

De Social Media Agency van Utrecht

ABOUT BUREAU UTECHT

Wij helpen om jouw identiteit te laten spreken, door pakkende teksten en beelden. Met onze jarenlange, online ervaring én een uitgebreid netwerk in Utrecht weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om jouw bedrijf op een unieke manier neer te zetten. Typisch Bureau Utrecht is onze eerlijke, no nonsense aanpak. Vrij van kleine lettertjes. Benader ons voor social media op maat; aangepast aan de wensen en identiteit van jou en jouw bedrijf. Wat wil jij vertellen met je content? Laat Bureau Utrecht voor je aan de slag gaan!

Bureau utrecht Alex Pander

Alex

Pander

Afgestudeerd als grafisch vormgever, online bekend als @Lexpander. Alex werkte al samen met merken als H&M, Dr. Martens, JD Sports en WE Fashion. Met een oog voor online- en offline trends maakt hij naast online uitingen ook prints en kleding, en helpt hij merken met het creëren van hun online identiteit. Vanuit Utrecht bouwt 
hij aan zijn eigen merk, webwinkel, zijn kledinglijn en deelt hij op Instagram zijn looks en lifestyle. Dit combineert hij met een parttime baan als barman.

Bureau utrecht Romy van den Bergh

Romy

Van den Bergh

Werkt als online content creator al zeven jaar samen met grote merken als Hunkemoller, TopVintage, Etos, Pickwick, Ici Paris XL, De Bijenkorf, Douglas, Winkelstraat.nl, Yves Rocher en meer. Ook deed zij een jaar lang de on- en offline marketing voor een bekend Utrechts hotel. Ze heeft al Instagram-trainingen gegeven aan grote bedrijven en kleinere ondernemers en richt zich vooral op het creatief creëren- en bedenken van content. Op haar Instagram-account @styledbyromy deelt Romy haar looks, beauty favorites en fijne hotspots.

Koffie met bureau utrecht ... ?

Let's connect