Skip to content

nieuwetijdswinkel

Ananda

Met filialen in Haarlem en Utrecht is Ananda aan het uitbreiden. Ze zijn dé winkel voor alles wat met spiritualiteit en zelfontwikkeling te maken heeft. Je vindt er boeken, yoga kussens, kristallen, sieraden, tarotkaarten, wierook en ga zo maar door. Dé laagdrempelige huiskamer voor zowel beginner als gevorderde. 

Social media
beheer

Bureau Utrecht verzorgt van top tot teen de social media voor Ananda. Van fotografie, het inplannen van posts en editing tot het maken van pakkende Stories en captions.

Van idee tot post

Ananda benaderde Bureau Utrecht voor het vertalen van hun winkel naar een online platform. De inslag moest niet commercieel, maar story telling met beeld. Het moest een professioneel ogend platform worden waarbij je dagelijks even kunt wegdromen. 

Naar aanleiding van dit doel, stelden wij een analyse op voor Ananda’s social media. We gingen aan de slag met een stijlvoorstel voor zowel fotografie, illustraties en edits. 

Bureau Utrecht Ananda Nieuwetijdsewinkel
Bureau Utrecht Ananda Nieuwetijdsewinkel

Analyse en stijlvoorstel

Er komen, voordat we foto’s gaan schieten, eerst nog wat stappen aan te pas. We doen een duidelijke analyse van de social media-statistieken. We kijken hierbij naar de doelgroep en hun online gedrag. Waar zijn er nog kansen te behalen? Bij Ananda is het een nadrukkelijk doel om spiritualiteit voor iedereen toegankelijk te maken. Zijn we eenmaal begonnen met posten, dan ontvangt een bedrijf eens per periode een geupdate statistieken-rapport van ons. Zo zie je of je daadwerkelijk online gegroeid bent. 

Bureau Utrecht Ananda Nieuwetijdsewinkel
Bureau Utrecht Ananda Nieuwetijdsewinkel
Bureau Utrecht Ananda Nieuwetijdsewinkel
Bureau Utrecht Ananda Nieuwetijdsewinkel

Korte termijn

Resultaat

Op de Instagram pagina van @Anandanieuwetijdswinkel was binnen korte tijd al te zien dat ons werk resultaat opleverde.

Weergaven +241,6%  |  Bereikte accounts +177,2%   |  Volgers +110%  |  33,3% Meer tikken naar website  |  profielbezoeken +34,1%