Skip to content

Barbara van

Bar & Blij

Bar en Blij staat voor optimisme, energie en resultaat. Gewoon door wie ik ben. De verbinding die Barbara Persoons maakt, samen met jou, collega’s & organisaties. Ze is in te schakelen als toegankelijke maar resultaatgerichte business coach.

Bureau Utrecht Bar en blij

Fotografie

Wij verzorgden een volledige fotoshoot inclusief make-up en locatie. Dit kan voor bijvoorbeeld teamfoto's, jou persoonlijk of voor jouw bedrijf.

Niet te zakelijk

Barbara van Bar en Blij benaderde ons met het verzoek om zakelijke foto’s op een toegankelijke en speelse manier. Precies zoals Barbara zelf.  Heel graag wilde ze foto’s voor op haar website met een professionele uitstraling – maar te strak. Geen ‘Linked-in profiel fotoshoot’ maar juist haar sprankelende lach en optimisme is wat we wilden vastleggen.

Bureau Utrecht Bar en blij
Bureau Utrecht Bar en blij
Bureau Utrecht Bar en blij
Bureau Utrecht Bar en blij
Social media Agency Bureau Utrecht Bar & Blij
Bureau Utrecht Bar en blij

Creatieve fotografie

Wil jij nou niet echt zakelijke kiekjes maar juist creatieve foto’s? Voor jezelf, je bedrijf of juist van je product? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. We zijn al jaren bezig met onze eigen online businesses waarin we onszelf, anderen en vooral grote merken op een creatieve manier vastleggen.