Skip to content

Gesloten ecosystemen

Ecolifetube

Bij Ecolifetube kun je gesloten ecosystemen kopen of zelf maken tijdens één van Wim’s workshops. Door gebruik van duurzame en gerecyclede materialen onderscheidt hij zich van anderen. Online verkoopt hij verschillende accessoires om van jouw ecosysteem een ware eyecatcher te maken. 

Bureau Utrecht Ecolifetube

Social media
beheer

Bureau Utrecht verzorgt van top tot teen de social media voor Ecolifetube. Dit begint met een stijlvoorstel, en resulteert in maandelijkse fotografie, editing, het inplannen van posts en schrijven van captions.

Van idee tot post

Wim benaderde ons omdat hij zijn product graag op een creatieve, eigen manier aan de man wilde brengen. We zorgden voor een verrassende vintage look, welke terugkomt op zowel feed posts als op Stories. 

Naast het posten voor Wim, koppelden wij ook de juiste online influencers aan zijn bedrijf.

Bureau Utrecht Ecolifetube
Bureau Utrecht Ecolifetube
Bureau Utrecht Ecolifetube
Bureau Utrecht Ecolifetube
Bureau Utrecht Ecolifetube
Bureau Utrecht Ecolifetube

Analyse en stijlvoorstel

Na een uitgebreide analyse van de kanalen van Ecolifetube gingen we aan de slag met twee stijlvoorstellen. Een vintage, seventies look en een donkere chique stijl. Uiteindelijk koos Wim voor een combinatie van de twee. Hij wilde hiermee ook heel graag wat meer mannelijke klanten bereiken.

Instagram

Resultaat

Op de Instagram pagina van @Ecolifetube was binnen een korte tijd al veel resultaat te zien! Zo groeiden Wim’s volgers aantal stabiel door. En werden zijn foto’s beter bekeken en meer geliked dat ooit. Ook klikten er meer mensen door naar zijn website en bezochten meer mensen zijn profiel.