Skip to content

Wasbare luiers

Happy Bear

Uit het noorden van het land komt het duurzame wasbare luier merk Happy Bear. Tijdens een project van verduurzaming kwam zei tot de conclusie dat ze, naast nieuwe prints voor hun luiers ook, een nieuwe branding wilde. Herkenbare, duidelijke,, en bij de doelgroep passende branding.

Social media Agency Bureau Utrecht Happy Bear

Branding

Ben je opzoek naar een nieuwe huisstijl? Breng jij een nieuw product uit? Wij verzorgen voor jou digitale ontwerpen voor jou on- en offline communicatie.

Branding en patronen

Een tijdje geleden startte het verduurzamingsproject van Happy Bear. Met hun eigen webshop waar meerde merken verkocht worden sprongen ze er zelf nog niet uit. Een nieuwe branding in combinatie met unieke patronen. Wie weet in de toekomst nog de social media.

Branding

Marketing is handig maar de reden waarom iemand ‘Ja’ zegt is toch echt branding. Wanneer jouw product slecht is vormgeven zal dit, zelfs met goeie marketing, toch slechter verkopen dan wanneer het er tip top uit ziet. Voor Happy Bear maakten we een logo dat past bij de doelgroep, herkenbaar is en duidelijkheid bied.

Before

After

Social media Agency Bureau Utrecht Happy Bear