Skip to content

Social media Utrecht

Services

Wij zijn een all inclusive en compleet bureau. We kunnen jou namelijk van A tot Z helpen en bieden je het complete pakket. Je kunt ons eenmalig inschakelen voor een stijlvoorstel of losse fotografie. We verzorgen de perslijst voor jouw event,of koppelen je aan de juiste brand ambassadeur. Of je gaat all the way, en laat ons je branding van begin tot eind aanpakken. Wij bieden ook hulp en support om jou zelf op weg te helpen met jouw kanalen. Passend binnen elk budget. Op maat of kant-en-klaar. Wist je dat wij ook een online Insta course aanbieden?

Social media beheer

Geen tijd, geen zin of vind je er niks aan? Geef je social media uit handen. We verzorgen jouw sociale media van top tot teen.

On- en offline trainingen

Vind je social media wel leuk maar weet je niet waar je moet beginnen? We hebben een online cursus maar gaan ook graag samen met jou zitten.

Campagnes

Ga jij een nieuw product op de markt brengen? Je merk lanceren? Of een nieuwe lijn uitbreng? Wij verzorgen van begin tot eind jouw activatiecampagne!

Influencer marketing

We hebben een breed netwerk aan influencers. We koppelen je dan ook graag aan de juiste gezichten voor jouw merk.

PR & Marketing

Omdat wij jarenlange ervaring hebben als online influencers en marketeers, hebben we een breed portfolio aan grote merken waarmee we hebben samengewerkt.

Branding

Is jouw bedrijf toe aan een opfrisbeurt? Ben je net startende en ben je opzoek naar een identiteit voor jouw merk? Wij helpen jouw met jouw nieuwe huisstijl en branding.

Content
creatie

Wij gaan met jouw product en/of dienst aan de slag om hier toffe content voor te maken. Passend bij jouw merk en doelgroep.

Fotografie

Heb jij nieuwe beelden nodig voor bijvoorbeeld jouw website? Wil je je team vastleggen op de camera? Wij verzorgen creatieve fotografie voor jouw bedrijf.

Campagnes

Ga jij een nieuw product op de markt brengen? Je merk lanceren? Een nieuw filiaal openen? Of een nieuwe menukaart uitbrengen? Wij verzorgen van begin tot eind jouw activatiecampagne!

Branding

Is jouw bedrijf toe aan een opfrisbeurt? Ben je net startende en ben je opzoek naar een identiteit voor jouw merk? Wij helpen jouw met jouw nieuwe huisstijl en branding.

Alles is mogelijk voor Social Media Utrecht

Werk op maat

Wil je toch een social media campagne starten? Een regionale abri poster campagne? We kunnen samen met jou kijken wat er het beste past bij jouw merk/bedrijf. Als Social Media agency zorgen we ervoor dat jouw product en/of bedrijf het best mogelijke uit social media haalt. Go get it!

Een greep van Social media Utrecht